01/07/2019

36η ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΚΗ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Το Δ.Σ. του ΕΟΣ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες στην 36η Βορειοελλαδική Ορειβατική Συνάντηση που διεξήχθη το διήμερο 29-30 Ιουνίου 2019 στο καταφύγιο "Δ. Μπουντόλας" στη θέση Σταυρός στον Όλυμπο.

Στην εκδήλωση την οποία διοργάνωνε ο Ε.Ο.Σ. Θεσσαλονίκης προσήλθαν το Σάββατο περίπου 140 ορειβάτες από 14 συλλόγους (Ο.Σ. Λιτοχώρου Όλυμπος, ΟΑΛ Θεσσαλονίκης, Ε.Ο.Σ. Αριδαίας, Ο.Λ. Εορδαίας, Ο.Σ. Νιγρίτας, Σ.Ε.Ο. Κοζάνης, Σ.Ε.Ο. Φλώρινας, Ε.Ο.Σ. Κατερίνης, Ο.Σ. Βελβεντού, Ο.Σ. Κιλκίς, Ε.Ο.Σ. Βροντούς, Φ.Ο.Σ. Σταυρού, Ε.Ο.Σ. Δράμας).

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης κ. Γεωργούλης ενώ την δεύτερη ημέρα, την πεζοπορία ακολούθησαν περίπου 90 άτομα που απόλαυσαν τις πολλαπλές διαδρομές.

Την υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης είχε η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης.

Με την υποστήριξη των εταιριών Geopsis, Διός, Τερκενλής αλλά και του προσωπικού του καταφυγίου "Δ. Μπουντόλας" οι συμμετέχοντες μπόρεσαν να απολαύσουν ένα όμορφο διήμερο στο βουνό.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα εργασίας των μελών του ΕΟΣ Θεσσαλονίκης που εργάστηκε εθελοντικά και βοήθησε τα μέγιστα για τη διεξαγωγή της όμορφης αυτής εκδήλωσης.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του ΕΟΣ Θεσσαλονίκης