20/1 ΣΕΛΙ

20/1 Σέλι, κορυφή ΑΣΟΥΡΜΠΑΣΙ 1874μ
Βαθμός δυσκολίας Β, Β+
Συντονιστές: Χ”θεόκλητος Ευθύμιος, Φλώρος Νάσος, Πάλμερ Κώστας
________________________________________
Αναχώρηση στις 7:30 από τα γραφεία του συλλόγου Καρόλου Ντηλ 19 και Τσιμισκή γωνία, με προορισμό το χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου στο Βέρμιο.

Από εκεί θα ξεκινήσει η ανάβαση για την κορυφή Ασουρμπασι στα 1874μ.

Η διαδρομή είναι χωρίς τεχνικές δυσκολίες, απλώς οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση και να έχουν περπατήσει σε πεδίο με χιόνι. Διάρκεια πεζοπορίας συνολικά 4 έως 5 ώρες. Αναλόγως των συνθηκών, μπορεί να επιλεγεί διαδρομή κατάβασης διαφορετική από την διαδρομή ανάβασης.

Όσοι δεν επιθυμούν να πεζοπορήσουν, μπορούν να παραμείνουν στο χιονοδρομικό κέντρο

Αναχώρηση από το χιονοδρομικό, στις 17:00.

Απαραίτητος εξοπλισμός: Ορειβατικά μποτάκια (Όχι χαμηλά παπούτσια), μπατόν (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ), αντιανεμικό-αδιάβροχο μπουφάν, ζακέτα fleece, σακίδιο πλάτης, νερό, ατομικά τρόφιμα, γάντια, σκούφος, αλουμινοκουβέρτα, φακός κεφαλής, κουτί πρώτων βοηθειών, σφυρίχτρα, αντηλιακό. Προαιρετικά δεύτερα ρούχα & παπούτσια στο λεωφορείο για χρήση μετά το τέλος της πορείας.
Οι συντονιστές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν το πρόγραμμα αν κρίνουν ότι αυτό επιβάλλεται για την ασφάλεια της ομάδας.
Σημείωση: Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι όλα τα μέλη του ΕΟΣ Θεσσαλονίκης που υλοποιούν τις δράσεις του συλλόγου είναι εθελοντές.
 
Συμμετοχή:
Μέλη ΕΟΣ Θεσσαλονίκης: 13€
Μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων: 15€
Άνεργοι & Φοιτητές: 10€
Όσοι θα ολοκληρώσουν την αποπληρωμή της συμμετοχής τους στο λεωφορείο θα επιβαρύνονται + 1 ευρώ.

Δηλώσεις συμμετοχής:
Στα Γραφεία του Συλλόγου, Καρόλου Ντηλ 19, 3ος όροφος
Τηλ. 2310 266928, 2310 240889