12/03/2022

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟΥ»

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος  (Ε.Ο.Σ.) Θεσσαλονίκης προκηρύσσει διαγωνισμό για την "Ανέγερση Αναψυκτήριου, Εντευκτηρίου & χώρου Συγκεντρώσεων με στέγη, περίφραξη & βόθρο" Α' φάση κατασκευής: Εκσκαφές- Επιχώσεις/ κατασκευές οπλισμένου σκυροδέματος/ βασικές υποδομές δικτύων" με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών την 8/4/2022. Tο ΔΣ του συλλόγου και η επιτροπή ανέγερσης του καταφυγίου αποφάσισαν λόγω των αργιών της Μεγάλης Εβδομάδας και της Πρωτομαγιάς να παρατείνουν την προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως την Παρασκευή 6 Μάϊου 2022. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Συλλόγου www.eosthessalonikis.gr  και στα τηλέφωνα 2310278288 ΔΕ-ΤΕ-ΠΕ: 14.00-22.00 , ΤΡ-ΠΑΡ: 10.30-18.30.
 
03/03/2022

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 14/02/2022

Απόφαση Πειθαρχικού Συμβουλίου 14/02/2022
01/07/2021

Πρόσκληση εθελοντών συντονιστών

Αγαπητοί συνοδοιπόροι ορειβάτες και ορειβάτισσες,
Το καλοκαίρι ξεκίνησε με τις δραστηριότητες του συλλόγου μας να ξεκινάνε μετά από μία μεγάλη περίοδο αναγκαστικής απραξίας εξαιτίας του COVID 19.
Η επιλογή των εξορμήσεων ήταν πάντα αρμοδιότητα της εκάστοτε διοίκησης της Τεχνικής Επιτροπής Ορειβασίας, η οποία ανάμεσα στις υπόλοιπες υποχρεώσεις της επιλέγει τα μέλη της ορειβατικής ομάδας που εθελοντικά στελεχώνουν τους συντονιστές για τις μελλοντικές εξορμήσεις του συλλόγου.
Δυστυχώς η πανδημία δεν μας έδωσε την ευκαιρία το κάλεσμα αυτό να γίνει σε ένα φιλικό περιβάλλον, όπως κάποιον χώρο εστίασης, όπου όλοι και όλες θα μπορούσαμε να κουβεντιάσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα χαράξουμε το πρόγραμμα των μελλοντικών εξορμήσεων. Δίνουμε την υπόσχεση ότι η συνάντηση αυτή θα γίνει τον Σεπτέμβρη, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες.
Ως Τεχνική Επιτροπή Ορειβασίας πιστεύουμε πως η επιλογή των μελών που θα στελεχώσει τους μελλοντικούς συντονιστές θα πρέπει να στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην καλή διάθεσή τους για συμμετοχή και προσφορά στην ορειβατική ομάδα.  
Η επιτυχία μιας ορειβατικής εξόρμησης είναι πολυπαραγοντική και εξαρτάται από την εξασφάλιση συνθηκών ασφάλειας, την εύρεση νέων ορειβατικών διαδρομών, τη διαχείριση της ομάδας ως σύνολο, τη δημιουργία επιμέρους ομάδων Α και Β ανάλογα με τον βαθμό δυσκολίας κλπ.
Η εμπειρία πολλών μελών του ΕΟΣ Θεσσαλονίκης είναι μεγάλη και αυτήν ακριβώς θέλουμε να αξιοποιήσουμε στις προσεχείς εξορμήσεις. Το πρόγραμμα των εξορμήσεων του τριμήνου Σεπτεμβρίου – Νοεμβρίου 2021 θα ανακοινωθεί στις αρχές Αυγούστου και καλό είναι όσοι σκέφτεστε να προτείνετε διαδρομές να το κάνετε έως το τέλος Ιουλίου. Στην παρούσα φάση θα θέλαμε την εθελοντική συμμετοχή σας στη στελέχωση όλων των μελλοντικών εξορμήσεων, είτε είναι νέες είτε έχουν πραγματοποιηθεί και στο παρελθόν.
Μεγάλη σημασία για την ομάδα της Τεχνικής Επιτροπής Ορειβασίας είναι και η συμμετοχή νέων μελών που επιθυμούν να αποκτήσουν εμπειρία στην οργάνωση και πραγματοποίηση των εξορμήσεων. Για τον λόγο αυτό όσοι και όσες επιθυμείτε να συμβάλλεται σε αυτό το επίπεδο μπορείτε να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο ορειβατικών εξορμήσεων Δημήτρη Μπιτζένη, είτε τηλεφωνικά στο 6937085208 είτε στο email [email protected] &  [email protected]
Σας ευχαριστούμε
03/02/2020

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 3-7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Οι ώρες λειτουργίας του συλλόγου για την εβδομάδα 3-7 Φεβρουαρίου θα διαμορφωθούν ως εξής:

Δευτέρα, Τρίτη: κλειστά

Τετάρτη: 18:00- 21:30

Πέμπτη: 18:00-21:00

Παρασκευή: 10:00- 14:00